Hyllsystem sökes omgående!

Har du tips på hyllsystem? Jag har under en längre tid sökt efter hyllsystem och tycker det är svårt att veta vilken leverantör eller tillverkare som man ska välja. Jag driver ett företag med stora och öppna lokaler där jag vill skapa bättre förvaringsmöjligheter genom att sortera upp mina varor på flexibla hyllsystem.

Mina planer

Min tanke är att sätta upp hyllsystem över hela väggarna i vissa av rummen. På så sätt kommer jag att skapa mer utrymme där jag kan sortera upp produkterna jag säljer dagligen. Jag har drivit företag under flera års tid men känner att det är dags för lite förnyelse i min salong. Jag arbetar som frisör och säljer därför väldigt mycket hårprodukter. Det är anledningen varför jag behöver en bättre och mer strukturerad förvaring.
Hyllsystem

Min salong i Alvesta

Min salong ligger i centrala Alvesta och nu är det dags för mig att expandera och att göra om vissa delar av salongen. Men rätt förvaring och struktur tror att jag kan utveckla salongens utrymmen och jag kommer samtidigt få mer utrymme för andra saker i salongen.

Hyllsystem av kvalité

Jag är på jakt efter hyllsystem som är tillverkade av väldigt hög kvalitet. Det är väldigt noggrant att möblerna är tillverkade av väldigt hög kvalitet. Jag kommer fylla dem med mina absolut bästa hårprodukter. Jag satsa hellre på möbler som har en bra hållbarhet. Hellre det än att behöva byta ut inredningen i salongen inom den närmsta tiden.

Tips sökes omgående

Har du några tips på hyllsystem? Jag skulle bli överlycklig om någon kunde tipsa mig om en till system som jag tror skulle passa mina önskemål. Ibland är det svårt att ta beslut om vad man tror kommer bli bäst. Då är det perfekt att hjälp av andras erfarenheter. Stort tack för att ni tog er tid.